Knippen

Elk gewenst model, zoals u wilt

Atilla Hairdesign knipt uw haar in een eigentijdse, trendy of juist klassieke en tijdloze coupe. U wordt bij ons geholpen door kappers met liefde voor het vak. Kwaliteit en perfectie staan bij Atilla Hairdesign voorop.

Ons creatieve team volgt de haarmode op de voet en zet de trends van nu om naar draagbare kapsels voor iedereen. Jong en oud kan bij ons worden geknipt. Onze kappers zorgen voor een passend en professioneel advies. Iedereen is uniek en wij vinden het daarom belangrijk dat uw kapsel ook echt bij u past. wij willen u met een goed gevoel en goed geknipt haar de deur uit laten uit gaan.


atillaknippen

4

Een haarkleur is persoonlijk. Daarom krijgt u bij Atilla Hairdesign persoonlijk advies. Daarbij kijken we naar uw huidige haartint, de kleur die bij u past, uw coupe, de conditie van uw haar en natuurlijk naar uw wensen.

Of u nu een nieuwe haarkleur, highlights of lowlights wilt, of uw haarkleur wilt laten opfrissen, ons professionele team staat voor u klaar. Wij kleuren en verzorgen uw haar zorgvuldig, zodat uw haar er zacht, glanzend en gezond uitziet en de kleur in het haar zo lang mogelijk mooi blijft.


Wij werken met zorgvuldig uitgekozen producten in onze kapsalon omdat we het beste willen voor u als klant, maar ook voor onze eigen kennis en vaardigheden. U vindt in onze salon producten voor elk haartype, zodat u thuis een professionele look kunt creëren.

Stempelkaart:
Bij Atilla Hairdesign kunt u stempels verdienen voor elke op onze prijslijst voorkomende behandeling. Als uw stempelkaart vol is, krijgt u € 5,00 korting bij aankoop van een van onze producten. De stempelkaart is niet inwisselbaar voor geld.

Kappersbon:
Wilt u iemand verassen met een origineel cadeau? In onze kapsalon kunt u een kappersbon verkrijgen waarmee u iemand een knipbeurt of behandeling bij Atilla Hairdesign cadeau geeft. De waarde van de kappersbon bepaalt u zelf bij aanschaf. De ontvanger van de kappersbon kan de bon inzetten bij Atilla Hairdesign tot en met de datum die op de kappersbon vermeld staat.

1